II Donació de Sang al Col·legi Frangoal

El 17 de maig l’escola Frangoal va tornar a obrir les seves portes a la donació de sang sota el lema “DÓNA-ACCIÓ. DÓNA SANG. SIGUES EL PROTAGONISTA D’AQUESTA PEL·LÍCULA”. La il·lusió amb què els alumnes de cinquè i tot l’ equip educatiu ha posat a la campanya no ha deixat indiferent els ciutadans solidaris de Castelldefels. Hem aconseguit 151 donacions, malgrat que la pluja ens va acompanyar tot el dia, la solidaritat novament s’ha imposat.

Els alumnes de 5è curs de Primària són els que han tingut una col·laboració més activa en aquest projecte i, per aquest motiu, han rebut una formació més profunda sobre aquest tema per part dels professionals sanitaris del Banc de Sang i Teixits. Els nostres alumnes solidaris han fet la funció de “portaveus” del projecte fent-ne difusió, visitant la ràdio de Castelldefels i informant els veïns i veïnes sobre aquesta activitat.
Podem dir que ha estat una gran festa de donants i ens sentim com a col.legi molt compromesos amb aquest projecte, en el qual hi guanyem tots. La consciència col·lectiva, altruista i solidària de la comunitat educativa del Frangoal es mou i hem transformat les emocions en 151 donacions.