L’escola Gaudí col.labora amb Kantora Action for Green

L’escola Antoni Gaudí ha iniciat aquest curs amb molta il.lusió un projecte de col.laboració amb l’ONG Kantora Action for Green, que treballa directament amb tres escoles de Gàmbia. Aquesta organització fomenta les accions sostenibles amb l’esport, l’educació i el conreu de plantes i arbres fruiters a les escoles, que els alumnes cuiden, i que posteriorment contribueixen en la seva alimentació en el propi centre educatiu. Les famílies de l’escola Gaudí han col.laborat amb molta il.lusió aportant llibres i altres materials educatius perquè aquesta ONG porti a aquests nois.
A més, l’escola ha fet de pont entre l’empresa Diamond Seeds, que ha fet una donació de milers de llavors que també han arribat a Gàmbia fa pocs dies. El centre Antoni Gaudí continuarà vinculat a aquest projecte i durant el proper curs seguirà en contacte amb aquestes escoles que, a poc a poc, van creixent amb molt d’esforç i il.lusió per part de tothom. Tots els membres de la comunitat educativa de l’escola Gaudí ens sentim molt orgullosos de col.laborar amb Kantora Action for Green.