15 de setembre de 2019 Caminada Solidària per l’Alzheimer

A l’Associació de Familiars Malats d’Alzheimer de Gavà (F.A.GA) ja porten mesos treballant per una nova edició de la “Caminada Solidària per l’Alzheimer”.
Aquest 2019, un dels esdeveniments que es marca en vermell a l’agenda de l’associació arriba a la 6ena edició.
Tot un èxit de consolidació i compromís per part dels socis, sòcies, amics i amigues de F.A.GA.

Un cartell i un programa de la 6ena Caminada Solidària per l’Alzheimer 2019 que compta amb més de 30 empreses i col·laboradors compromesos amb l’objectiu de la Caminada.
A més de la Caminada Solidària, l’esdeveniment comptarà amb un vermut solidari, música en directe del grup Son Manouche, demostració de les activitats del centre per part dels usuaris, exposició de productes realitats a F.A.GA, i una rifa solidària.
La Caminada per l’Alzheimer requereix una gran feina organitzativa, que any rere any, realitza tot l’equip de professionals i voluntaris de de F.A.GA. Dins de l’equip de voluntaris, aquesta nova edició comptarà amb dues entitats esportives referents al Baix Llobregat, com són el Futbol Sala Castelldefels i el C.E Sala Tres Gavà.
La vostra ajuda i col·laboració amb F.A.GA ens donarà aquell impuls per assolir un dels principals objectius de la nostra missió: treballar per la convivència i la visualització i normalització de les persones amb Alzheimer o qualsevol altra demència (sensibilització).
La Caminada donarà el tret de sortida a les 9 h a la plaça de l’Església de Gavà. El recorregut arribarà fins Gavà Mar (monument de La Vela), on es realitzaran la resta d’activitats previstes.
A partir del dia 26 d’agost, queden obertes les inscripcions a la 6ena Caminada per l’Alzheimer.
Per només 5 € podeu fer la vostra inscripció solidària. Amb la inscripció rebreu la gorra i la motxilla de l’esdeveniment.
Podeu fer les vostres inscripcions a la nostra seu de F.A.GA. al carrer Guifré el Pilós 12, local 2, de Gavà. Si no, podeu apropar-vos a l’Associació o trucar als telèfons 93 461 71 20 o 619 802 867 i us informaran de com us hi podeu inscriure.

El pròxim 15 de setembre de 2019 us esperem a tots i totes a la 6ena Caminada Solidària per l’Alzheimer!!