12.7 C
Castelldefels
Dissabte, octubre 23, 2021
IniciEducacióEscola Antoni Gaudí

Escola Antoni Gaudí

Des de fa uns anys, l’Escola Antoni Gaudí es troba en un procés d’immersió dins el marc STEAM.

STEAM fa referència a les paraules en anglès Science, Technology, Engineering, Arts and Maths, i esdevé un marc que té com a objectius principals l’increment de les vocacions científico-tecnològiques i el desenvolupament de d’una de les dimensions de futur.
Les metodologies que estem emprant en aquest procés són principalment els Racons STEAM i l’Aprenentatge Basat en Projectes.
Els Racons STEAM són espais de treball grupal, cooperatiu o no, on els nens i nenes resolen, participen, manipulen, proposen, creen o descobreixen aspectes de l’àmbit científic, tecnològic, d’enginyeria, de les arts i de les matemàtiques. Les activitats es realitzen de forma autònoma, són variades i l’alumnat decideix el seu propi itinerari.
En la metodologia ABP (Aprenentatge Basat en Projectes) els alumnes duen a terme un procés d’investigació i creació que culmina amb la resposta a una pregunta, la resolució d’un problema o la creació d’un producte.
Enguany, els Racons STEAM de 1r i 2n de Cicle Inicial han comptat amb el suport i participació de les famílies de l’escola. La valoració d’aquesta experiència està sent molt positiva i ens ha donat un extra de qualitat en la proposta i desenvolupament de les activitats.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments