Handbol Solidari

Enguany, col·laborarem amb l’ Asociacion Nacional de Dermatomiositis Juvenil Anadeju i la Fundació Demanoenmano.
ANADEJU és una associació d’àmbit nacional, que té per objecte i finalitat compartir experiències de familiars amb Dermatomiositis Juvenil. Aquesta malaltia és minoritària (amb només 40 casos a Espanya), autoimmune i crònica. Entre els seus principals símptomes es troben: debilitat muscular, cansament d’un mode exhaust i reducció de la mobilitat severa. Una veïna de la nostra ciutat pateix aquesta malaltia.
També participarà en la nostra jornada solidària la Fundació Demanoenmano que fomenta l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual /o salut mental.
Al llarg de la jornada se celebraran partits 4×4 pel matí; s’oferirà servei de bar; hi haurà una paella solidària; els nostres grups de sènior femení i masculí jugaran dos partits amb els equips de la Fundació Demanoenmano per la tarda, i organitzarem una gran rifa solidària amb premis de tots els nostres patrocinadors i donacions d’equips d’handbol.I més sorpreses que encara quedem per desvelar…‼ Estigues atent!