Èxit de participació de la II Jornada Solidària de l’Handbol Esportiu Castelldefels

El passat 28 de desembre es va celebrar per segon any consecutiu la Jornada Solidària de l’Handbol Esportiu Castelldefels a Can Vinader. L’entitat a través de diverses activitats programades al llarg del dia va recaptar 1.600 euros per a l’Associació Nacional de Dermatomiositis Juvenil-Anadeju amb la qual col·laborava enguany.
L’Associació Nacional de Dermatomiositis Juvenil és una entitat que lluita per donar a conèixer aquesta malaltia autoimmune, crònica i minoritària amb molt poca repercussió a l’Estat.
Durant el matí, l’entitat esportiva va organitzar un torneig 4X4 de mini handbol amb els jugadors i les jugadores i les seves famílies. Els equips van ser creats per part de l’entitat barrejant edats i sexes.
També van comptar amb la col·laboració de la Fundació Demanoenmano que va celebrar dos partits amb una selecció femenina i un altra masculina de l’Handbol Esportiu. La Fundació Demanoenmano té com a objectiu fomentar l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual i / o salut mental.
El grup de musica Gentle Band va aportar el seu art i la seva música per tancar aquesta Jornada Solidària a Can Vinader
Es va celebrar també una Rifa Solidària en la qual van col·laborar diferents comerços i entitats:

Carnisseries Soler, 40per20 Handbol, Carrefour Market-Viladecans, La Voz de Castelldefels, Restaurant Marchalo, Paris – Centro de Estética y Belleza Integral, Karaoke Solifemar, Alma By Iguana, Moments Restaurante Café, Club Esportiu Granvia Mar Castelldefels, Chocolates Torras, al FC Barcelona Handbol i, especialment, a La Rosita Castelldefels que va patrocinar la Paella Solidària.
La Junta directiva de l’Handbol Esportiu Castelldefels ha declarat que “amb l’agraïment a totes i totes, posem la vista ja en la propera edició en què ajudarem a una nova causa que uneixi de nou l’esport i la Solidaritat!!!”.