Els Grocs tornen a posar en marxa l’Escola de Castells

Els Castellers de Castelldefels ja comencen a escalfar motors per a aquesta temporada 2020, que començarà el pròxim 24 de març. Abans, però, i com és habitual en els darrers anys, posen en marxa una nova edició de l’Escola de Castells.

L’Escola de Castells no està adreçada només a infants, sinó a tota la població, ja que els castells es nodreixen de gent de totes les talles, edats i condició física. Durant les sessions, els assistents aprendran com es construeix un castell, com es forma la pinya, com es puja i altres aspectes que van més enllà de la tècnica, com ara els múltiples valors que transmet el fet casteller. Les sessions, totalment gratuïtes, es faran els divendres 6, 13 i 20 de març de 19 a 21 hores. Tindran lloc al local de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (Av. Lluís Companys, 16). La colla proveirà dels materials necessaris per dur a terme l’activitat: cascs per als més petits i faixes per a tothom.
Un cop acabada l’Escola de Castells, el 24 de març començarà la temporada regular d’assaigs i actuacions dels grocs. Les persones a les quals els hagi agradat l’activitat se’ls encoratjarà a venir als assaigs i a les sortides, és a dir, a formar part de la colla.
Els assaigs regulars durant la temporada es fan els dimarts de 19 h a 21 h i els divendres de 19.30 h a 20.30 h (canalla) i de 21 h a 23 h (adults).