“La Colla Sardanista Dolç Esforç” celebra el 90 aniversari de Lluïsa Ferrer

Lluïsa Ferrer i Artal neix a Mollerusa el 7 de gener de 1930 i arriba a Castelldefels l’any 1941. Es casa amb Joan Riba (fill de Castelldefels). Van regentar durant molts anys el mític “cafè del centre”. La Lluïsa, molt arrelada a la cultura i tradicions catalanes, és una dona forta, valenta i entregada a tothom.
La Lluïsa ens va ensenyar a la majoria d’adolescents i joves de Castelldefels a ballar sardanes, esbarts i a parlar català a qui no en sabia. I si més no, a estimar els nostres costums, les tradicions i la cultura de la nostra terra tan estimada.
És per tot això que, des d’aquí, li volem retre un sincer homenatge d’agraïment, de tot cor, i el nostre reconeixement
T’ho desitgem tots els que vam gaudir amb tu la celebració del teu 90é aniversari.
Colla Sardanista Dolç Esforç de Castelldefels