Viu la màgia del Nadal al Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa, un any més, la campanya de Nadal amb el web esnadal.cat que recull les principals activitats i propostes nadalenques que se celebren durant aquesta època de l’any.

La campanya de Nadal, a més de fer difusió de tota l’activitat nadalenca de la comarca, també ofereix el sorteig d’un lot amb productes de proximitat i una escapada de cap de setmana al Baix Llobregat per a dues persones.

El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal tot adaptant-se a les recomanacions per seguretat sanitària. En aquest sentit, s’han potenciat les activitats en família a l’aire lliure com, per exemple, diferents visites guiades a llocs naturals emblemàtics de la comarca com ara la pineda de Can Camins i els espais naturals del Riu, activitats com un capvespre de pagès a Viladecans, un passeig en trenet al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat, i actuacions com la nit amb el Mag Lari a la Passió d’Esparreguera, propostes per celebrar una festa de Nadal unifamiliar, tallers d’art i de cuina, el Pare Noel a domicili, i referents del Nadal al Baix Llobregat com la Fira Avícola de la Raça Prat i la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, que aquest any s’han readaptat a un escenari virtual amb activitats i propostes durant el mes de desembre.
A nivell gastronòmic, a la campanya de Nadal s’inclouen els restaurants del Baix Llobregat que ofereixen servei delivery i take away, i els menús especials que han preparat els restaurants del col·lectiu Els Sabors de l’Horta del Baix Llobregat amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Per a més informació:
www.esnadal.cat

Consorci de Turisme del Baix Llobregat
turisme@elbaixllobregat.cat