El mag Selvin publica un llibre il.lusionant

A Castelldefels tenim un veí molt singular i tota una estrella en l’univers de la màgia: estem parlant de l’Andreu Llorens, conegut com a mag Selvin, i que viu ben a prop de la redacció d’aquest diari.

A banda dels seus espectacles, darrerament és notícia també perquè ha publicat el llibre De ilusión también se vive, un text que recull anècdotes curioses i divertides dels seus 50 anys de professió, que es diu ben aviat! És molt probable que molts de vosaltres l’hàgiu vist actuar a Castelldefels, atès que l’any passat va pujar a l’escenari del Castell durant la setmana de Festa Major local.

En el Facebook del mag Selvin (Selvin MAGIA) podem constatar l’èxit de vendes i crítica que està tenint el seu llibre, fins i tot el prestigiós escriptor, guionista de cinema i TV i professor de Literatura, Ramon Mayrata, ha escrit una ressenya molt maca.
Des de La Voz ens fa molta il.lusió, mai més ben dit, donar-vos a conèixer la figura del mag Selvin, i recomanar-vos el llibre que ha escrit i que us farà passar moments ben divertits i força interessants, envoltant-vos alhora amb una aura màgica molt particular.

Podeu comprar el llibre a la botiga “Canillo”