PAULIN PUEL, nova incorporació UE Castelldefels

En plena recta final del ‘mercat d’hivern’ la UE Castelldefels ha tancat oficialment en les darreres hores un nou fitxatge. Parlem del mitja punta francès de 23 anys, Paulin PUEL

Format en les categories inferiors d’algunes de les més importants escoles del futbol francès -Lille, Olympique de Lyon i Mònaco-, en els seus primers anys de trajectòria profesional -sent fins i tot juvenil-, va arribar a disputar 14 partits a la Primera Divisió del futbol francès (Ligue 1), vestint concretament la samarreta de l’OGC Nice (Niça). A partir de la temporada 17-18, però, ha militat en esquadres del futbol semiprofessional francès, vestint les samarretes dels filials del mateix Niça i del Mònaco per acabar a l’US Avranches, del Championnat 3, en les dues campanyes precedents. També va arribar a disputar un encontre amb la Selecció francesa sub 19.

Després d’un temps a prova entrenant a les ordres de Miki Carrillo, ha convençut el cos tècnic groc i finalment formarà part de la plantilla castelldefelenca. Serà el primer futbolista francès que defensi els colors UEC a la Tercera Divisió.