Castelldefels Hockey Club

Torna el Torneig de Families 2021 i la presentació dels equips

Tras el parentesi d’aquest darrers 2 anys, volem celebrar un inici de temporada molt especial i es per això que el club organitza el tradicional torneig de famílies seguit de la presentació dels equips.

El proper diumenge 17 d’octubre en les instal·lacions del club celebrarem el torneig de famílies durant el matí en l’horari de 9:30h a 12:30h i posteriorment a les 13:00h es fará la presentació de tots els equips amb els seus respectius entrenadors/es.

En què consisteix el torneig de famílies?

Des del club ajuntem les famílies inscrites formant equips de 7-8 jugadors, per a posteriorment competir un mini torneig al llarg del matí contra les altres famílies.

Qui pot participar?

Totes aquelles famílies que desitgin passar un matí diferent jugant a hockey, poden participar en aquest torneig familiar que organitza el club. Poden participar tots els socis i sòcies incloent pares i mares que no hagin jugat mai a hockey al costat dels seus fills que participen en les activitats del club.

Què haig de fer per a participar?

Si vols passar un matí diferent i conèixer a les famílies del club, és un bon dia. Inscriu-te en aquest link o sino pasa per secretaria per apuntar-te.

He de pagar alguna cosa?

La inscripció té un cost simbòlic de 5€ per jugador que aniran destinats al club. En el link d’inscripció marca la creu de domiciliació bancària o pagament presencial en el club.

Fins quan tinc temps per a apuntar-me?

Per a poder organitzar els grups i que tingueu una previsió de l’equip, donem com a data màxima d’inscripció el dimecres 13 d’octubre.

Quines són les bases del torneig?

Els equips es compondran de 7-8 jugadors/as. (Normalment composts per dues famílies).
Es jugarà en camp Benjamí 5 x 5 sense porter
Es jugarà partits de 15 minuts dividits en dues parts de 7’30»

Us animem a passar un dia extraordinari ple d’hoquei i diversió amb familia!

T’esperem!!