“Sí, aquí activem Castelldefels”

Ofereix vals de 20€ per llar per incentivar el comerç local

L’Ajuntament de Castelldefels, a través de l’Àrea de Comerç, ha presentat oficialment a la ciutadania la campanya “Sí, aquí activem Castelldefels”. A través d’ella, s’ofereix a la ciutadania vals de compra de 20€ per gastar directament a establiments de la ciutat entre l’1 de novembre i el 15 de desembre (un val per llar com a màxim). Aquesta és una iniciativa que vol beneficiar la ciutadania i el teixit comercial aconseguint una reactivació i dinamització de l’economia local que és positiva per a totes les parts. A canvi, els ciutadans s’han de comprometre a aportar 20€ més, com a mínim, amb la seva compra en establiments de Castelldefels.

Els vals es poden fer servir a establiments comercials, de serveis, de restauració i d’hostaleria de Castell-defels, que s’hagin adherit a la campanya.

Com funciona?


•Per aconseguir el val, has d’estar empadronat a Castelldefels i ser major d’edat.
•Descarregar l’aplicació “Sí, aquí activem Castelldefels”, donar-se d’alta i activar el val.
•Consultar a l’app els establiments adherits a la campanya on poder bescanviar els 20 euros.
•A l’establiment només heu de donar el vostre telèfon o el DNI. El venedor t’identifica i pots comprar.
•Cada val equival al 50% de l’import de la compra, com a màxim. No hi ha un import mínim per gastar i es pot fer servir en més d’un establiment fins a exhaurir els 20 euros.
•Només es pot demanar un val per cada llar.
•Els vals s’han d’activar i utilitzar des de l’1 de novembre i fins al 15 de desembre.

Poden trobar més informació a través de la pàgina web https://activemcastelldefels.moneder.cat/ , enviant un correu electrònic a turisme@castelldefels.org o al telèfon (93) 635 27 27.