Sant Jordi

Data: dissabte 23 d’abril de 2022

Qualsevol consulta, podeu contactar-nos a cultura@castelldefels.org

El Gremi de Comerç s’uneix a la programació de la Regidoria de Cultura per a la celebració de Sant Jordi amb esdeveniments i sorteigs a les xarxes socials.

A més de guarnir amb roses gegants els seus establiments, els comerciants de Castelldefels agremiats participaran en un concurs de cites i referències de la literatura universal que s’organitzarà a través de l’ Instagram del Gremi de Comerç. Per això, visitar els comerços agremiats de Castelldefels entre el 19 i el 23 d’abril donarà pistes, i tindrà premi.

Què sortegem per Sant Jordi?

Ni més ni menys que 10 entrades dobles per al Teatre Plaza, cortesia de l’Ajuntament de Castelldefels. Els afortunats i afortunades podran gaudir de teatre, dansa o música, per als espectacles següents:

30 d’abril: Woman by Aarón Vivancos (dansa)
20 de maig: Cuarteto Seikilos (música)
28 de maig: Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (teatre)

CONSULTAR LES BASES DE PARTICIPACIÓ

Dissabte 23 d’abril

De 9 a 21 h. Parades de llibres i roses, de les llibreries, floristeries i de les entitats de la ciutat a la plaça de l’Església. Durant tot el dia hi haurà signatura de llibres a càrrec d’autors locals a l’estand de Castelldefels Cultura.

A partir de les 10 h a l’av. 1r de maig cantonada plaça Església hi haurà:

  • Exposició fotogràfica col·lectiva Irrepetibles (fotografia autotèlica) a càrrec de l’Associació de la Gent Gran de Castelldefels.
  • Exposició col·lectiva de pintura a càrrec de l’Associació d’Artistes Plàstics de Castelldefels.

De 10 a 14 h Històries en moviment ( per la pau) .Instal·lació d’àlbum il·lustrat i joc que proposa construir histories  a partir d’una pàgina d’un àlbum il·lustrat a  càrrec de Tantàgora, al pati de l’Edifici de la República.

D’11 a 13 h. Sant Jordi Solidari. Tallers sobre cultura de pau a càrrec de les entitats del Consell de Pau i Solidaritat: papiroflèxia, mandales i mural per la pau, al pati de l’Edifici de la República.

18 h. Concert de Sant Jordi a càrrec de les corals de Castelldefels a l’Església de Sta. Maria. Entrada gratuïta.

18 h. Espectacle d’animació infantil La veritable llegenda de Sant Jordi a càrrec de Santi Rovira al pati de l’Edifici de la República.

19 h. Presentació de la revista Alga 86 de primavera  i  del llibre de poemes Lugares que amar de Goya Gutierrez, editat per In-Verso Ediciones de Poesía (Barcelona), a l’Edifici de la República. Organitza: Grup de poesia Alga.