Campanya de Donació de Sang FRANGOAL 2022

El 6 de maig de 9:30 a 13:30 h i de 15:30 a 19 h, l’escola Frangoal obre les seves portes a la donació de sang.

El Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de la comunitat educativa de l’escola, portarà a terme aquest projecte solidari en què els alumnes de 1r d’ESO són els qui s’hi involucraran d’una manera més activa. Per aquest motiu, rebran una formació més profunda i participaran en les diferents activitats de difusió d’aquesta “Campanya de Donació”.

Aquest any, seguint amb les pautes exigides per la pandèmia, s’ha de demanar cita prèvia a través del web:
https://donarsang.gencat.cat/es/quiero-donar/cita/

El projecte proposa la col·laboració entre el nostre centre educatiu i el Banc de Sang i Teixits. Les relacions generades durant aquesta col·laboració permeten trobar aliances que poden ajudar el creixement i la formació de les persones. El compromís de les parts implicades és essencial per obtenir èxit en el projecte i assentar els coneixements treballats i els valors viscuts, com la consciència col·lectiva i la cooperació, l’altruisme i la solidaritat. La nostra escola vol contribuir a la construcció d’una societat més justa a través de la implicació dels nostres estudiants en aquest projecte.

El Banc de Sang disposa de professionals amb un alt coneixement i tecnologia pionera per garantir la qualitat i seguretat de la sang. A més, en el moment de la transfusió, també vetlla pel bon ús d’aquesta sang, que és prescrita pels metges i metgesses que porten cada pacient.
Cada dia són necessàries 1.000 donacions de sang per poder atendre les persones malaltes. Per això, aquestes accions són tan importants i imprescindibles.

Com a col·legi, ens sentim molt compromesos amb aquest projecte, en el qual guanyem tots. La consciència col·lectiva, altruista i solidària de la comunitat educativa es mou i la volem transformar en donacions. Us hi esperem!

Dóna-Acció 2022
de Solidaritat