VOZES actuarà a la inauguració de les 40es Jornades de la Gent Gran de Castelldefels

VOZES actuarà a la inauguració de les 40es Jornades de la Gent Gran de Castelldefels Polques, valsos i obertures de les òperes més famoses de la història. És el repertori que l’entitat músico-social VOZES ha escollit per al concert d’inici de les 40es Jornades de la Gent Gran que se celebrarà al Teatre Plaza de Castelldefels el proper dissabte 14 de maig a les 18h. L’Orquestra Simfònica VOZES està dirigida pel músic i fundador de l’entitat Pablo González i compta amb 63 joves intèrprets procedents dels districtes barcelonins de Nou Barris, Sant Adrià i Sant Andreu. VOZES, amb 18 anys de trajectòria, ha recollit recentment un premi Ciutat de Barcelona en la categoria d’Educació i un Anselm Clavé al Cant Coral en la categoria de Transformació Social. I és que des de l’any 2004, VOZES es dedica a donar formació musical d’alta qualitat a infants i joves en entorns vulnerables i en risc d’exclusió social. Actualment, la fundació compta amb diferents Cors i Orquestres que, al llarg de tots aquests anys, han realitzat concerts en espais públics i en recintes de prestigi com el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana o l’Auditori de Barcelona. Així mateix, han participat de diferents iniciatives musicals que s’han celebrat a la ciutat, com els concerts de les festes de La Mercè, les actuacions musicals de la Festa dels Súpers o La Marató de TV3. A més, ha compartit escenari amb artistes com Macedònia, Suu, Miguel Poveda, Gossos, Gertrudis, Sopa de Cabra o Sabor de Gràcia. A dia d’avui, set-cents infants i joves es beneficien dels diferents programes de VOZES repartits en setze espais diferents, contant escoles, casals i centres cívics.
VOZES son la suma d’històries de l’extraradi al voltant d’una gran orquestra. D’una gran família. On conflueix la violència del sistema i sembla que es desdibuixa l’horitzó de les oportunitats. Allà, el poder d’un instrument esdevé, simultàniament, refugi i motiu de vida per a molts nens i nenes. En cada nota hi dipositen una gota del futur que anhelen. I és que VOZES té el poder de fer desaparèixer la pobresa, la pobresa energètica, els desnonaments, la malnutrició, els maltractaments, o les irregularitats administratives de molts… durant hores. Aquell talent que es diposita en l’estudi musical, a través de l’esforç i la superació, és, també, niu per a l’amistat, el companyerisme, els valors. I el resultat, cada dia més, es veu i se sent, als escenaris de les ciutats on hi actuen aquests joves intèrprets.
Facebook icon Instagram icon Twitter icon YouTube icon
Logo