LA UE CASTELLDEFELS 22-23, EN MARXA

Por: Carlos de Frutos

El passat 1 d’agost va obrir la seva particular pretemporada la UE Castelldefels, que a la campanya 22-23 viurà el seu 19è curs a la Tercera Divisió.

Després d’una 21-22 irregular, Miki Carrillo, que segueix com a entrenador per 9è curs consecutiu, ha optat per dur a terme una important renovació a la seva plantilla, i només segueixen vuit dels jugadors que van acabar la campanya anterior: Juanito, Blasco, Soriano, Kevin Díaz, Eslava, Manu González, Fran Orellana i Kike Ramírez, patint malauradament aquest últim una greu lesió de genoll en el primer entrenament estival.

Així les coses, els fitxatges realitzats pels grocs al tancament d’aquesta edició són els següents: Rubén Giménez i Uri Escabrós (Cerdanyola), David Moreno (Juvenil A UE Castelldefels), Carlos Cano i Isaac Padilla (Granollers), Gerard Pedrol (Atlètic Sant Just), Dani Sánchez i Álex Segura (Vilafranca), Álex Alba (Vilassar), Alan (FE Grama) i Pablo Franco (Gavà)

Adequada barreja d’experiència i joventut, inclosos alguns retorns d’efectius importants, amb la qual els grocs lluitaran per no patir tant per salvar una categoria, això sí, més dura i exigent que mai (16 equips).

Començaran la lliga el cap de setmana del 10-11 de setembre rebent als Canyars un dels aspirants a les màximes cotes, el CE Europa, esquadra que ha descendit de #2RFEF.