PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOAN LLUÍS AMIGÓ CASTELLDEFELS 1979-2019 LA TRANSFORMACIÓ DE LA CIUTAT

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE DE JOAN LLUÍS AMIGÓ CASTELLDEFELS 1979-2019 LA TRANSFORMACIÓ DE LA CIUTAT 19 DE SETEMBRE DE 2022, A LES 19 H, A LA BIBLIOTECA RAMON FERNÀNDEZ JURADO

19 DE SETEMBRE DE 2022, A LES 19 H, A LA BIBLIOTECA RAMON FERNÀNDEZ JURADO

Joan Lluís Amigó, emparentat amb els propietaris d l´Hotel Miramar, conegué en la seva infantesa un Castelldefels vist amb els ulls de l’estiuejant que gaudia de la seva platja.
En 1984 quan deixa la docència, entra a treballar a l´Ajuntament de Castelldefels. La ciutat en aquell moment no arriba als 30.000 habitants. Des de l´Àrea Sociocultural, col·labora amb tots els alcaldes de l´era postfranquista: Agustín Marina, Antonio Padilla, Joan Sau, Manuel Reyes, Candela López I Maria Miranda.
Durant un cert temps va ser elegit pels electors de Castelldefels com a representant al Consistori. Com a tal ha exercit la responsabilitat màxima al Consistori al capdavant de la Regidoria de Cultura (2007-2011) en el grup polític municipal d’ ICV-EUiA. En aquell moment va ser quart tinent d´alcalde.