Els Castellers de Castelldefels comencen la temporada amb l’Escola de Castells

Després del descans que va començar amb la Diada de la Festa Major d’Hivern, els Castellers de Castelldefels volen engegar motors aquest any amb l’anomenada Escola de Castells. Aquest és un projecte de benvinguda i d’iniciació al món casteller, adreçat a tothom que tingui interès en fer les seves primeres passes en aquest món, sense cap tipus de limitació d’edat ni de condició física.

L’Escola de Castells comptarà amb quatre assajos, totalment gratuïts i oberts a la participació de tothom, programats per als divendres d’aquest mes de març, en horari de 19:00h a 21:00h (data d’inici 3 de març). L’escenari serà el local d’assaig de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels, ubicat a l’Avinguda Lluís Companys nº 16 (just al costat de l’Escola Can Roca).

T’agradaria provar l’experiència? T’ha picat més d’un cop el cuc d’experimentar-ho i no t’has atrevit mai o encara no havies trobat el moment? L’Escola de Castells és l’oportunitat que estaves esperant! A més, els Castellers de Castelldefels prometen oferir unes festes i animacions postassaig molt engrescades i divertides, que no us deixaran indiferents.