Campanya de Donació de Sang / FRANGOAL 2023

El divendres12 de maig l’escola Frangoal obre les seves portes a la Donació de Sang, i el Banc de Sang i Teixits, amb la col·laboració de la comunitat educativa de l’escola Frangoal, portarà a terme aquest projecte solidari.

Els alumnes de 1r. d’ ESO són els que tenen una col·laboració més activa i per aquest motiu rebran una formació més profunda sobre aquest tema per part dels professionals sanitaris del Banc de Sang i Teixits.

Aquest projecte proposa la col·laboració entre el nostre centre educatiu i el Banc de Sang. Les relacions generades durant aquesta col.laboració permet  trobar aliances que poden ajudar al creixement i la formació de les persones. El compromís de les parts implicades és essencial per obtenir èxit en el projecte i assentar els coneixements treballats i els valors viscuts, com la consciència col·lectiva i la cooperació, l’altruisme i la solidaritat. La nostra escola pot contribuir a la construcció d’una societat més justa a través de la implicació dels estudiants  en aquest  projecte.

El Banc de Sang disposa de professionals amb un alt coneixement i tecnologia puntera per garantir la qualitat i seguretat de la sang. A més, en el moment de la transfusió, també vetlla pel bon ús d’aquesta sang, que és prescrita pels metges i metgesses que porten cada pacient.

Cada dia fan falta 1.000 donacions de sang per poder atendre les persones malaltes. Per això, aquest projecte és tan important i necessari.

Ens sentim com a col.legi, molt compromesos amb aquest projecte, en que hi guanyem tots. Aquesta consciència col·lectiva, altruista i solidària de la nostra comunitat educativa es mou i la volem transformar en donacions. Us hi esperem!!

LA TEVA SANG ENS MOU. Campanya 2023

Escola Frangoal :  “ Petites accions, grans canvis ”