El veí de Castelldefels Pere R. Aguiló va presentar el seu primer poemari:”Sol, conversa, muntanya, mirada”

“El passat 11 de novembre, el veí de Castelldefels Pere R. Aguiló va presentar al Centre Cívic Vista Alegre el seu primer poemari: “Sol, conversa, muntanya, mirada”, amb el qual vol mostrar que qualsevol experiència en la vida pot ser matèria poètica, ja que la poesia és una forma de reflexió sobre la vida quotidiana. Va iniciar l’acte Xavier Carreras, president del grup literari ALGA, al qual pertany l’autor, i després es va passar a una performance en la qual el mateix autor i els seus col.laboradors (Júlia Agudo, Elena Andrada, Chanel Bustamante i Joan Fernández,) van llegir alguns poemes del llibre amb el so de la guitarra de Maria Fernández i la dansa de Maria de Vicente com a rerefons. Un autèntic luxe que poesia, música i dansa es trobessin en artística harmonia.”