17ª Edició del Torneig de Rugbi 7 Platja

La platja de Castelldefels, va acollir la dissetena edició del Torneig de Rugbi 7 Platja organitzat pel Castelldefels Rugby Unión Club (CRUC).

L’esdeveniment esportiu i lúdic va tenir lloc durant tot el dia amb uns 60 equips en total. Amb uns 600 jugadors i jugadores participants en un torneig que inclourà equips del CRUC, UE Santboiana, L’Hospitalet, RC Cornellà, CR Tarragona, Catalunya Central, CEU, FC Barcelona, o Sitges, entre altres.

El palmarès final va ser el següent:
• Sènior femení – CRUC/RC Cornellà
• Sènior masculí – BUC
• Veterans – Barça Rugby
• S16 – CRUC
• S14 – “Templarios” Sant Boi

Es tracta d’una versió del rugbi que és disciplina olímpica i que és molt divertida i vistosa. Partits de 7 jugadors/es contra 7, de 14 minuts (dues parts de 7 minuts) i amb canvis constants de jugadors.